تبلیغات
در بعضی از خانم های باردار، لثه ها متورم و زخم شده و گاهی دچار خونریزی می شوند. علت خونریزی لثه ها پلاک های روی دندان است.
تغییرات هورمونی در طول بارداری، لثه ها را نسبت به پلاک ها آسیب پذیرتر می کنند، و منجر به تورم و خونریزی می شود. این مشکل ژنژیویت بارداری یا بیماری لثه گفته می شود.
دندانپزشکان می توانند در این زمینه به شما کمک کنند. برای اطلاعات بیشتر درمان بیماری لثه را بخوانید.
خیلی مهم است که دندان ها و لثه هایتان را در دوران بارداری تمیز و سالم نگه دارید. بهترین روش پیشگیری رعایت بهداشت دهانی است. به یک دندانپزشک مراجعه کنید تا توصیه های لازم در این زمینه را به شما آموزش دهد.
دندان هایتان را بادقت دوبار در روز و هر بار دو دقیقه با خمیردندان حاوی فلوراید تمییز کنید_ از دندانپزشک تان بخواهید تا به شما روش درست مسواک زدن آموزش دهد تا بتوانید همه پلاک ها را از بین ببرید.
بهترین مسواک، مسواکی است که سر کوچک و برس نرمی داشته باشد_ نگه داشتن آن هم باید راحت باشد.
از مصرف مرتب نوشیدنی های شیرین (مثل نوشابه های گازدار یا چای شیرین) و نیز مواد غذایی شیرین پرهیز کنید.
اگر بین وعده های اصلی احساس گرسنگی کردید، از میان وعده های میوه ها و سبزیجات استفاده کنید و از میان وعده های شیرین یا غذاهای اسیدی پرهیز کنید (مطلب میان وعده های سالم را بخوانید).
از دهان شویه هایی که حاوی الکل هستند، استفاده نکنید.
سیگار نکشید؛ سیگار کشیدن مشکلات لثه را بیشتر می کند.
اگر دچار تهوع و بیماری صبحگاهی هستید، بعد از هر بار استفراغ، دهانتان را با آب ساده شستشو دهید. این کار باعث می شود اسیدی که به همراه استفراغ بالا آمده، به دندان هایتان آسیب نزند.
هیچ وقت بعد از استفراغ مسواک نزنید، چون دندان ها تحت تاثیر اسید معده قرار گرفته اند. همیشه حدود یک ساعت صبر کنید و بعد مسواک بزنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر علائم بیماری لثه را بخوانید.
حتما بارداری خودتان را به دندانپزشک اطلاع دهید. بعضی از داروها، از جمله مصرف داروی بی حسی در دوران بارداری توصیه نمی شود. به همین دلیل پزشک باید از بارداری شما مطلع باشد تا از داروهای بی خطر استفاده کند.
در مورد کشیدن یا پر کردن دندان هایتان با دندانپزشک مشورت کنید. معمولا در طول بارداری فقط موارد اورژانسی انجام می شود و باقی کارها به بعد از زایمان موکول می شود.
اگر نیاز به تصویربرداری دندانی پیدا کنید، معمولا دندانپزشک آن را به بعد از زایمان موکول می کند، هرچند که تصویربرداری دندانی روی شکم و ناحیه لگن تاثیر نمی گذارد، به علاوه اینکه در موارد اورژانسی می توان از پوشش های محافظ سربی برای ناحیه شکم و غده تیروئید می توان استفاده کرد.
برای مطالعه بیشتر در زمینه چک_آپ ها و نحوه مسواک زدن، بهداشت و سلامت دندان را بخوانید.
کد: 50012828
زمان انتشار: چهارشنبه 26 مهر 1396 05:08 ب.ظ
منبع: بهداشت انگلستان
تعداد نمایش: 53
دیدگاه خود را ثبت کنید
نام
پست الکترونیکی
نظر
باکس تبلیغات
245 X 380
تمامی حقوق محفوظ است.