تبلیغات

صفحه اصلی   |   ارتباط با ما

 
منو دسترسی

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

 

علائمی که نشان می دهند زایمان نزدیک است

علائمی که نشان می دهند زایمان نزدیک است

علائمی که نشان می دهند زایمان نزدیک است

 

ویدئو

چطور متوجه شوم که زایمانم نزدیک است؟

 

علائم زایمان را بشناسید

وقتی زمان زایمان فرا می رسد، احتمالا خودتان متوجه علائم آن خواهید شد. اما اگر مطمئن نیستید و شک دارید، حتما با ماما یا پزشک تان تماس بگیرید.

علائم اصلی زایمان عبارتند از انقباضات قوی و منظم، به علاوه "شو". "شو" مایعی مخاطی شکل است که به هنگام باز شدن دهانه رحم خارج می شود. از دیگر علائم شروع زایمان می توان به پاره شدن کیسه آب، کمر درد و اضطرار برای دستشویی رفتن (به دلیل فشار سر نوزاد بر روده های شما) اشاره کرد.

 

انقباضات رحمی چگونه هستند؟

وقتی انقباضات شروع می شوند، رحم سفت شده و مجددا شل می شود؛ درست مانند دردهای پریود، اما قوی تر. احتمالا این انقباضات را در طول بارداری هم، به خصوص در اواخر بارداری، داشته اید. در طول بارداری، انقباضات بدون درد، انقباضات براکستون هیکس گفته می شوند.

وقتی انقباضات دردناک و منظم شوند و احساس کنید که قوی تر شده اند و بیشتر از 30 ثانیه طول می کشند، زایمان شروع شده است. هر چه روند زایمان جلوتر می رود، انقباضات طولانی تر، قوی تر و با فواصل کوتاه تر خواهند شد.

در طول انقباضات، ماهیچه های رحم منقبض می شوند و درد افزایش می یابد. اگر دستتان را روی شکمتان بگذارید، احساس می کنید که سفت شده است. با شل شدن ماهیچه ها، درد از بین می رود و دست هایتان نیز دیگر آن سفتی را احساس نمی کنند.

انقباضات سبب می شوند نوزاد به سمت پایین هل داده شود، دهانه رحم باز شود و نوزاد برای خروج آماده شود.

معمولا ماما به شما می گوید که تا وقتی که انقباضات منظم نشده اند، در خانه بمانید. وقتی فاصله بین انقباضات به 5 دقیقه رسید و هر انقباض 30 تا 60 ثانیه طول کشید، برای راهنمایی با ماما یا بخش زنان و زایمان بیمارستان تان تماس بگیرید (البته ترافیک و مسائل دیگر را در نظر بگیرید). برای کسب اطلاعات بیشتر چه موقع به بیمارستان بروم را بخوانید.

 

کمردرد

کمر درد یا احساس سنگینی می تواند یکی از علائم شروع زایمان باشد. بعضی از زنان چنین دردی را در هنگام پریود نیز تجربه می کنند.

 

"شو" علامت شروع زایمان

وقتی باردار هستید، یک مایع مخاطی شکل دهانه رحم را می بندد. درست قبل از اینکه زایمان شروع شود و یا با فاصله کمی از زایمان، این مایع مخاطی از دهانه رحم جدا شده و از طریق واژن خارج می شود. این مایع مخاطی صورتی رنگ که حالت چسبناک و ژله ای مانند دارد، شو نامیده می شود.

ممکن است شو به صورت چند تکه و یا به صورت دفعتی بیرون بیاید. شو صورتی رنگ است چون مقدار بسیا رکمی با خون همراه است. اگر خون بیشتری از دست دادید، ممکن است علامت این باشد که مشکلی بوجود آمده و فورا باید با ماما یا پزشک تماس بگیرید.

شو علامت این است که نشان می دهد دهانه رحم شروع به باز شدن کرده است و زایمان خیلی سریع و یا در عرض چند روز شروع می شود. البته بعضی از زنان شو ندارند.

 

وقتی کیسه آب پاره می شود، چه اتفاقی می افتد؟

برای بیشتر زنان، کیسه آب در طول زایمان پاره می شود، اما این اتفاق می تواند قبل از زایمان نیز پیش آید.

جنین شما درون کیسه ای که حاوی مایعات است، به نام ساک آمنیوتیک، رشد و تکامل پیدا می کند. وقتی زمان تولد نوزاد می رسد، ساک پاره می شود و مایع آمنیوتیک از طریق واژن خارج می شود. به این حالت پاره شدن کیسه آب می گویند.

کیسه آمنیوتیک ممکن است به صورت نشت کردن و یا به صورت ناگهانی که در اختیار شما نیست، پاره شود. جهت آمادگی برای این مساله، بهتر است یک حوله بهداشتی (اما تامپون نه) در زمانی که بیرون از منزل هستید، در دسترس داشته باشید و حتما روی تختخواب یک ملافه محافظ داشته باشید.

مایع آمنیوتیک شفاف و بسیار کمرنگ است. گاهی تشخیص این مایع از ادرار کار سختی است. وقتی کیسه آب پاره می شود، ممکن است آب کمی همراه با خون باشد. اگر آب بودار یا دارای رنگ است، یا اگر خون از دست داده اید، هر چه سریعتر با ماما یا پزشک خود تماس بگیرید، چراکه ممکن است شما و جنین تان نیاز به مراقبت های فوری پزشکی داشته باشد.

اگر کیسه آب قبل از شروع زایمان پاره شود، سریع برای راهنمایی با ماما یا پزشک خود تماس بگیرید. بدون مایع آمنیوتیک جنین شما بدون محافظ خواهد بود و احتمال عفونت وجود خواهد داشت.

 

وقتی درد زایمان شروع می شود، چگونه از عهده آن بر می آیم؟

در ابتدای درد زایمان:

  • شما می توانید در صورت تمایل، حرکت کنید/ راه بروید.
  • می توانید مایعات بنوشید و حتی می توانید برای اینکه انرژی تان حفظ شود، از نوشیدنی های ایزوتونیک (نوشیدنی های ورزشی ) استفاده کنید.
  • می توانید یک میان وعده داشته باشید، هرچند بسیاری از زنان احساس گرسنگی نمی کنند و بیشتر احساس تهوع دارند.
  • وقتی انقباضات شدیدتر و دردناک تر می شود، می توانید ازتمرینات ریلکسیشن و تنفس استفاده کنید_ همراه زایمانی شما می تواند در این مرحله به شما کمک کند و با شما این کار را انجام دهد.
  • همراه زایمانی شما می تواند پشت شما را بمالد؛ اگر این کار باعث کاهش درد شما می شود.

 

برای اطلاعات بیشتر می توانید مطلب چه اتفاقاتی در طول زایمان طبیعی می افتد را بخوانید.

کد: 50012937

زمان انتشار: یکشنبه 7 آبان 1396 02:14 ب.ظ

منبع: بهداشت انگلستان

تعداد نمایش: 111

دیدگاه های ثبت شده

نتیجه ای برای نمایش وجود ندارد

دیدگاه خود را ثبت کنید

نام

پست الکترونیکی

نظر

 

مطالب مرتبط

 

 

 

 

 

باکس تبلیغات

245 X 380

تبلیغات

تمامی حقوق محفوظ است.