تبلیغات

صفحه اصلی   |   ارتباط با ما

 
منو دسترسی

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

 

مسافرت در بارداری

مسافرت در بارداری

مسافرت در بارداری

 

با رعایت احتیاط و داشتن اطلاعات ضروری، از جمله زمان مناسب سفر، واکسیناسیون و بیمه های مسافرتی، اکثر خانم های باردار، این امکان را دارند که به مسافرت بروند.

 

رهنمود ها

هر کجا که می روید، ابتدا امکانات بهداشتی مقصد خود را جستجو و پیدا کنید، تا در مواقع ضروری، به آنها دسترسی داشته باشید.

خوب است که سوابق پزشکی و زایمانی خود را (حتی به صورت دست نویس) همراه خود داشته باشید، تا در مواقع ضروری پزشک به اطلاعات مربوطه دسترسی داشته باشد.

مطمئن شوید که بیمه مسافرتی شما مراقبت های پزشکی مرتبط با زایمان، زایمان زودرس و یا هزینه های مرتبط با تغییر زمان برگشت در صورتی که شما مجبور به زایمان شوید را شامل می شود.

 

چه زمانی برای سفر کردن مناسب تر است ؟

در اوایل بارداری خانم ها معمولا احساس تهوع و خستگی مفرط دارند. به همین دلیل ، بعضی از خانم ها ترجیح می دهند در 12 هفته اول بارداری مسافرت نکنند. ریسک سقط جنین نیز، در سه ماهه اول بارداری بیشتر است، البته چه مسافرت بروید و چه نروید.

مسافرت در ماه های آخر بارداری نیز خسته کننده و اذیت کننده است. بنابراین بیشتر خانم ها ترجیح میدهند، در سه ماهه میانی بارداری (یعنی بین ماه چهارم تا ششم) به مسافرت و یا تعطیلات بروند.

بیشتر خانم ها نگران مسافرت در دوران بارداری شان هستند، اما اگر بیماری خاصی نداشته باشید، و موارد احتیاطی را رعایت کنید، دلیلی برای نگرانی وجود ندارد.

 

مسافرت هوایی در بارداری

پرواز معمولا برای شما یا جنین مشکلی ایجاد نمی کند، اما بهتر است قبل از سفر هوایی، با ماما یا پزشک خود مشورت بگیرید.

احتمال شروع روند زایمان بعد از هفته 37 بارداری (و برای دوقلویی 32 هفته) بسیار بالاست. به همین دلیل برخی از خطوط هواپیمایی اجازه پرواز در اواخر بارداری را به شما نمی دهند. بنابر این قبل از برنامه ریزی برای سفر، سیاست های شرکت هواپیمایی مورد نظر خود را بررسی کنید.

بعد از هفته 28 بارداری، خطوط هواپیمایی، از شما درخواست نامه ای خواهند کرد که در آن، تاریخ زایمان تایید شده باشد و در آن قید شده باشد که برای مسافرت هوایی مشکلی ندارید.

در مسافرت های طولانی (بیش از 5 ساعت) احتمال بروز انعقاد خون (ترمبوز ورید عمقی یا DVT ) وجود دارد. اگر مجبور به سفر هوایی در مسافت های طولانی هستید، مقادیر زیادی آب بنوشید و به طور مرتب، مثلا هر 30 دقیقه یکبار، حرکت کنید.

از داروخانه ، جوراب های ساق بلند یا ساپورت تهیه کنید تا احتمال متورم شدن پاها کاهش یابد.

برای مطالعه بیشتر : آیا مسافرت هوایی در دوران بارداری بی خطر است؟

 

واکسیناسیون در سفر

واکسن هایی که از باکتری ها یا ویروس های زنده در آنها استفاده شده، در زمان بارداری توصیه نمی شود. این نگرانی وجود دارد که ویروس ها یا باکتری ها بتوانند به جنین داخل رحم، آسیب برسانند.

واکسن های غیر فعال، در دوران بارداری بی خطر و ایمن هستند.

خطر ابتلا به یک بیماری عفونی در بارداری، بسیار بیشتر از ریسک واکسیناسیون است.

بعضی از قرص های ضد مالاریا، جهت استفاده در دوران بارداری، ایمن نیستند. حتما با پزشک مشورت کنید.

 

آیا می توانم از داروهای ضد مالاریا در دوران بارداری استفاده کنم؟

آیا می توانم در دوران بارداری از واکسن هایی استفاده کنم که پیش از سفر زده می شوند؟

 

سفر با ماشین در بارداری

در دوران بارداری خستگی و سرگیجه، مشکلات رایجی هستند، بنابراین مهم است که در سفر با ماشین مرتب بایستید و رفع خستگی کنید. مصرف مایعات فراوان را فراموش نکنید. از خوردنی های انرژی زا، مثل میوه ها و مغزها، استفاده کنید.

از دکمه گردش هوا در ماشین، استفاده کنید.

بستن کمربند ایمنی را فراموش نکنید. برای بستن کمربند، نوار عمودی را از بین سینه ها و نوار افقی را از زیر شکم خود، رد کنید. به هیچ عنوان، نوار کمربند را از روی شکم رد نکنید.

تصادفات جاده ای، شایع ترین علت آسیب زنان باردار است. در مسافرت های طولانی به تنهایی رانندگی نکنید و رانندگی را با همراهتنان شریک شوید.

 

سفر با کشتی و قایق در بارداری

شرکتهای کشتیرانی محدودیت هایی برای خانم های باردار (اغلب بعد از هفته 32 بارداری) قائل هستند. قبل از سفر، سیاست شرکت کشتیرانی مورد نظر را جویا شوید.

برای سفر های طولانی تر، مثل سفر با کروزها، ابتدا مطمئن شوید که امکانات لازم، در داخل کشتی، برای خانم باردار فراهم است.

 

غذاها و نوشیدنی های فرنگی در بارداری

در انتخاب غذاهای غیر خانگی و غیر معمول دقت کنید، تا دچار مشکلات معده و یا اسهال مسافرتی نشوید. مصرف برخی از داروهای درمان اسهال مسافرتی یا ناراحتی های معده، در زمان بارداری توصیه نمی شوند.

قبل از استفاده از آب لوله کشی، حتما تحقیق کنید که آب لوله کشی قابل شرب باشد. اگر نسبت به سلامت آب آشامیدنی تردید دارید، از آب های بسته بندی استفاده کنید.

 

برای اطلاعات بیشتر می توانید تغذیه سالم در بارداری و پرهیز غذایی در بارداری را مطالعه کنید.

کد: 50012769

زمان انتشار: یکشنبه 23 مهر 1396 06:51 ب.ظ

منبع: بهداشت انگلستان

تعداد نمایش: 96

دیدگاه های ثبت شده

نتیجه ای برای نمایش وجود ندارد

دیدگاه خود را ثبت کنید

نام

پست الکترونیکی

نظر

 

تبلیغات

تمامی حقوق محفوظ است.